zondag 12 april 2009

dat is dat

Zo de longen zitten er in. Dat is allemaal heel goed gegaan. De chirurg heeft ons een goed verslag gedaan, geen complicaties.
Nu ligt Arno op de IC. Corrie en ik zijn bij hem geweest, een en al slangen. Arno is een hele andere Arno nu, want ze hebben hem veel vocht toegediend. Dat gaat wel weer veranderen.
Maar er is toch een probleempje, ' hij lekt'. Dit moet snel overgaan daar krijgt hij cyclocapron voor, zolang hij blijft lekken houden ze hem nog in slaap. Mocht dit overgaan, gaan ze hem langzaam wakker maken.
Corrie en ik gaan een beetje uitrusten en hem af en toe bezoeken we liggen in een familiekamer naast hem.
Groetjes allen
Zo wat een paasgedachte zeg. Arno heeft groen licht gekregen!!! Het is een klein wondertje, ze komen helemaal uit het buitenland, maar dat land had geen patienten met bloedgroep ab en de artsen in waren er snel bij. Arno ging om ongeveer 8.30 uur naar de IC en we konden kort afscheid nemen. Het ging zomaar heel snel. Om 11.30 uur waren de longen er pas, omdat ze uit het buitenland komen. Maar om 13.00 uur zat 1 long er al zo goed als in, ze hadden zijn borstkas al van tevoren open gemaakt. Om 17.00 uur verwachten ze klaar te zijn.
Ik heb thuis toch nog een paar uurtjes geslapen en daardoor kon ik jullie bemoedigende emails lezen. Dank daarvoor! Arno zijn moeder is gebleven en ik rij er straks langzaamaan weer heen.

Het is zover

Lieve mensen,
vannacht om 3.30 uur zijn we gebeld en we wachten nu in het UMC op groen licht. De longen worden nu bekeken of ze wel goed zijn.
Arno heeft de hele dag behoorlijk gebloed en daar was ik nogal van slag van. Ik had nog niet geslapen toen ze belden. Dus ik ben bijna in paniek, te spannend. Ik hoop dat ik het wachten bij Arno volhou. Momenteel zou ik hard gillend het ziekenhuis uit willen re