vrijdag 8 mei 2009

Een paar dagies verder


Hallo allemaal,
we zijn nu een paar dagen verder. Het gaat goed met Arno. Hij heeft vanaf de eerste nacht heel goed geslapen, meer dan alle nachten in het ziekenhuis. Hij slaapt op beide zijdes!! Ook overdag slaapt hij veel, dus heel wat in te halen.
Wel heel veel pijn aan de ribben, maar dat heeft iedereen.

We hebben het erg druk met de regelmaat en het aanpakken van dingen. Medicijnen zijn we maar liefst 3 dagen mee bezig. Het is maar goed dat we het zelf aardig goed weten te doen, want er is best wat misgegaan. Dat er niet voldoende Prograft kwam, maakte ons wel zenuwachtig. Gelukkig hebben we een goed kontakt met de apotheek. Als het goed is komt vandaag de laatste lichting.

De conditie van Arno verbetert elke dag, zijn wonden genezen snel en mooi (nog een foto?. Nee dit keer niet ;-))
Hij eet erg goed, heeft helemaal geen last van misselijkheid.
Wel ontzettend aan het trillen van de medicijnen. Ook hier hebben ze een pilletje voor, maar deze helpt eens een keer niet.

Ik heb gister weer eens een wandelingetje gemaakt, heerlijk (zie foto boven).
Het is een tijd geleden dat ik dit stukje 'lichtvoetig' heb gelopen. Eindelijk niet zo'n zware last op mijn schouders. Wel heb ik een beetje te kampen met mijn gezondheid, m'n oude blessure in m'n armen/handen speelt weer op. Natuurlijk niet zulke hele goede nachten gehad, bang om Arno pijn te doen met omdraaien. Maar hopelijk zal het snel verbeteren. Ik ben het wel gewend. Vaak stort ik fysiek in na een spannende tijd, adrenaline uit het lichaam.

Vandaag is Arno even buiten geweest in de tuin, dit is heel lang geleden. Hij genoot van alles wat er groeide en bloeide. We konden gewoon staan en kijken, geen zuurstof, niet benauwd en zelfs genieten, dat was voor ons een moment van besef dat het nu anders is.

Het zijn nog wel drukke en spannende tijden, hopelijk komen we er zonder kleerscheuren doorheen. Elke 'goede' dag is een zegen.

Liefs,
Regina