zaterdag 30 mei 2009

Slapen Slapen

Na twee dagen slapen, slapen, slapen gaat het nu wat beter met me. Geen snipperdesnip meer. Wel ontzettend moe. Arno probeert veel voor me te doen, maar is ook 3 x per week aan het trainen bij fysio en ook de morfine aan het afbouwen, dus pijn en vermoeidheid begint bij hem toe te nemen. Maar geen tekenen van verkoudheid.

Toch is het leven wel gemakkelijker zeg, als je ziek bent en gewoon in bed mag blijven liggen. Dat ik niet bezorgd hoef te zijn of Arno het wel red en zelfs 'wanneer moet de was nou, of de vaatwasser of de voor de cavia zorgen'. Ja, gewoon even zielig zijn en in bed blijven liggen, dat is wel erg lang geleden.
Deze week had ik nog een rondje gewandeld, vandaag even de foto's bekeken die ik gemaakt heb, hier komen er een paar:




mooie lisdoddes aan de wal



krijg je er al genoeg van?




De paarden waren lekker het lange gras aan de kant aan het smikkelen. De veulentjes en pony's konden er niet echt bij, dus hoorde je af en toe 'pieep' dan gleden ze langs 1 zo'n grasje. Ze liepen wat met me mee en dat was allemaal heel gezellig, maar ze waren zo dichtbij dat is steeds meer snufferig van ze werd. Wat ben ik nog allergisch voor die mooie beesten zeg. Maar het was toch echt gezellig.

Dit is de laatste foto die gemaakt kon worden van deze boerderij. Deze ligt nu plat. Zie je dat de koe al een hoorn mist? Dag koe, hopelijk komt ie weer helemaal vernieuwd terug op een nieuwe gevel.

Gr Regina