zondag 12 april 2009

Het is zover

Lieve mensen,
vannacht om 3.30 uur zijn we gebeld en we wachten nu in het UMC op groen licht. De longen worden nu bekeken of ze wel goed zijn.
Arno heeft de hele dag behoorlijk gebloed en daar was ik nogal van slag van. Ik had nog niet geslapen toen ze belden. Dus ik ben bijna in paniek, te spannend. Ik hoop dat ik het wachten bij Arno volhou. Momenteel zou ik hard gillend het ziekenhuis uit willen re

3 opmerkingen:

  1. Ohh wat een fijn bericht maar ook ontzettend spannend. Ik zal de hele dag positieve gedachten richting Utrecht sturen. Ik wens Arno en jou het allerbeste en heel veel sterkte.

    Els (ook een CF'er)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supergoed nieuws!
    Ik las het zojuist op het log van Astrid.

    Ik duim voor jullie. Dat de operatie goed mag gaan en dat jij tijdens het wachten de rust kan vinden tot je je man eindelijk weer kan zien. Met zijn nieuwe longen!

    Marjolein
    25/CF/2.5 jaar post longtx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig fijn en spannend nieuws. Wel heel bijzondernieuws. laatst vertelde je nog dat het nog heel lang kon duren, omdat Arno niet op een speciale lijst stond door allerlei omstandigheden. Wij bidden voor jullie, dat Gods nabijheid jullie bescherming steun en kracht en rust zal geven, om alles goed aan te kunnen en te verwerken. Heel veel sterkte toegewenst,

    lieve groeten van ons, Carla en Jan

    BeantwoordenVerwijderen