maandag 20 april 2009

Vandaag was de eerste 'werkdag' voor Arno. Er hangt een heel schema aan de muur. Helaas had Arno een behoorlijke buikpijndag en dat gooide aardig wat roet in het eten. Hij heeft ontzettend veel kaartjes gekregen!! Hij vond het heerlijk om te lezen, maar de buikpijn was helaas wel allesbepalend. Ze hangen mooi aan de muur en hij zal jullie berichtjes vast wel meerdere keren lezen.
Hij is wel op de loopband geweest, maar niet voor de tweede keer.
Ook staat de morfinepomp stil en kan hij zichzelf af en toe een shot geven. Zuurstof is ook vaker af, maar de fysiotherapeut heeft uitgelegd dat het lichaam er ook aan moet wennen dat het nu zonder kan. Dus dat bouwt zichzelf wel af. De saturatie is ook echt laag op dat moment, dus dan neemt hij weer wat zuurstof, krijgt het lichaam ook rust.
Verder kwam dr Kwakkel nog langs en ze zei dat hij mooie longfoto's had, dus het was nu al allemaal rustig.

Mensen moet je goed lezen, nog 1 keer: Arno heeft mooie longfoto's....

We hadden afgesproken dat ik pas om 18.00 uur van huis zou gaan vandaag. Vreemd zo'n 'vrije' dag. Ik heb het hier eens flink opgeruimd, want al het oude en gebruikte moet weg. Ik vond het heerlijk uitrusten, maar was ook wel veel onrustig.
Fijn dat het allemaal zo goed gaat, maar wel jammer dat Arno het nog net niet mee kan maken allemaal. Daar moet hij echt doorheen. Hij is erg dik, vooral zijn buik en bovenbenen de laatste dagen. Het zal de komende dagen wel beter gaan worden, want zijn lichaam is weer eiwitten aan het aanmaken. Ze houden hem goed in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten